Teknovation Logo
robot

 
  • Acoplastic-CEO Morten Andreasen glæder sig over at indlemme Kirk Plast Complete-aktiviteterne i Acoplastic-gruppen.

22. februar 2023, kl. 13:42 

Acoplastic køber 51 procent af Kirk Plast Complete

Acoplastic Holding ApS, Espergærde, køber 51 procent af aktierne i Kirk Plast Complete A/S, Thisted. Aktiviteterne indlemmes dermed i Acoplastic-gruppen.


Acoplastic Holding, som gennem sit datterselskab Acoplastic A/S i Espergærde leverer avancerede løsninger i PTFE og andre High Tech Plastics, udvider nu sine løsningsmodeller til kunderne med investeringen i sprøjtestøbningsvirksomheden Kirk Plast Complete i Thisted.

Derved udvides gruppens aktiviteter med Kirk Plast Completes kapacitet inden for design af løsninger, udvikling af prototyper, fremstilling af værktøj og produktion af sprøjtestøbte emner i et tæt samarbejde med kunderne. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Sprøjtestøbningsvirksomheden er specialiseret i at udvikle komplette løsninger, blandt andet indenfor medicinalindustrien, tekniske artikler, landbrugsudstyr samt forsvars- og maritime komponenter. De er med hele vejen fra kundens idé til det færdige produkt.

Kirk Plast Complete har eget højteknologisk bearbejdningscenter og her fremstilles støbeværktøjer til brug i virksomhedens eget moderformsystem, som er udviklet gennem mange år, med høj skudgaranti. Der tilbydes også fremstilling af komplette formværktøjer, hvor der er fokus på overfladekvalitet og komplekse resultater i forenklede løsninger, understreger CEO Morten Andreasen, der er CEO i Acoplastic Holding:

”Vi er meget glade for, at Kirk Plast Complete A/S har valgt at indgå i Acoplastic-gruppen. Virksomhedens ekspertise indenfor sprøjtestøbning vil give os et bredere felt af løsninger til vores mange kunder og samtidig styrke vores vækststrategi,” fortsætter Morten Andersen.

I Thisted hos Kirk Plast Complete A/S hilser man også hovedaktionærerne velkommen:

”Vi ser frem til at blive en del af Acoplastic-gruppen og de fordele, der ligger i at være en del af en større gruppe. Sammen vil vi kunne tilbyde vores kunder nye løsninger, og fortsætte vores gode udvikling,” siger administrerende dirketør Jesper Kirk Krog, der også er grundlægger af Kirk Plast Complete.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik