Teknovation Logo
robot

 
  • Medaljerne demonstrerer toppen af mulighederne i den dansk industri, teknologi, dygtigt design håndværk, som vinderne får hængt om halsen som vinder lørdag den 4. februar, konstaterer SkillsDenmark. Her en af de deltagende industriteknikerlærlinge, Noah Borup Thayssen. Billedekilde: SkillsDenmark.

27. januar 2023, kl. 07:04 

Skills-medaljer 3D-printet og bearbejdet af lærlinge

Ved årets udgave af DM i Skills 2. til 4. februar får konkurrencevinderne i hvert enkelt fag en unik medalje. Det er en lærling ved Grundfos, der har været med til at fremstille dem ved blandt andet 3D-metalprint og CNC-bearbejdning.


SkillsDenmark indfører i år nydesignede medaljer ved DM i Skills.

Tidligere har vinderne i hvert fag modtaget en statuette som præmie, men i år får de stolte Danmarksmestre en helt særlig medalje om halsen, fremhæver DM-arrangørerne.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Nærmere bestemt har organisationen sat et hold af designere til at skabe en unik medalje til hvert fag.

Dertil har Grundfos sagt ja til at hjælp med fremstillingen, hvor blandt andere lærlinge fra virksomhedens lærlingecenter har brugt 3D-metalprint i stål, laser og spåntagende bearbejdning til at producere medaljerne.

På fremstillingssiden har også teknisk designer-elev på Grundfos, Katarina Juhl Kristensen, været med som bindeled mellem design- og produktionsprocesserne.

Ønsket har alt i alt været at skabe premier, der udnytter den seneste produktionsteknologi og samtidigt præsentere de egenskaber, som dagens erhvervsskoleelever kan tilføre virksomhederne, konstateres det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik