Teknovation Logo
robot

 
  • VTM Summit 2023 fastholder niveauet fra den hidtil største messe i rækken, der afvikledes i Odense i 2017. Der er også netop åbnet for gratis adgangsbillet for de besøgende.

27. januar 2023, kl. 10:12 

112 udstillere er klar til Odense-messe

Der er 112 udstillere, som har alt klar, og yderligere nogle stykker, som på det seneste har vist interesse for at få standplads på VTM Summit 2023, som åbner dørene i Odense Congress Center om mindre end 90 dage. Besøgstilmeldingen er nu åbnet.


VTM Summit 2023, der holdes 25. til 28. april, samler i lighed med de tre hidtidige VTM-messe leverandører til metalindustrien - med værktøjsmaskiner til metalbearbejdning (spån og plade), skærende og holdende værktøj, robotteknologi, industriel automation, Additive Manufacturing, AM, Cad/Cam, måleteknik og køle-/smøremidler med mere, fordelt på cirka 120 udstillere, hvoraf de sidste er ved at få deres standplaceringer på plads.

Arrangørerne har samtidig åbnet for besøgerregistrering, så alle interesserede kan rekvirere deres gratis adgangskort til VTM Summit 2023, og de første er allerede registreret.

Det gennemgående tema blandt maskin- såvel som udstyrsleverandører er øget automatisering og digitalisering, som øger effektivitet og produktivitet og meget ofte også sikrer øget energieffektivitet, og dermed større bæredygtighed, der er to andre gennemgående temaer.

Og så afspejles det på standene, at branchen er spændende, levende og interessant som karrierevej. De, der vælger brancheuddannelserne kommer til at beskæftige sig med noget af det mest højteknologiske og fremadrettede fremstillingsudstyr i de danske branchevirksomheder, som på mange måder er helt fremme i verdenstoppen, når det gælder evnen til at udnytte maskinerne og udstyret ved disse til effektiv metalbearbejdning.

Se meget mere om VTM Summit 2023 og besøgerregistrering på messens hjemmeside ved at klikke på lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik