Teknovation Logo
robot

 
  • I Mazaks showroom i Middelfart er der både teori og praksis på nytårsseminaret. I baggrunden ses Kyocera Unimerco-salgstekniker Bjarne Andersen (i lyseblå skjorte) med mikrofonen, hvor han præsenterer de cirka 75 tilhører for de valgte værktøjsløsninger til det tyndvæggede aluminium-emne, der fremstilles på Mazaks fem-aksede Variaxis C-600, og som alle har fint udsyn til på storskærmen.

25. januar 2023, kl. 14:08 

Velbesøgt nytårsseminar i Middelfart

Sammen med Kyocera Unimerco Tooling, GC Danmark, AVS Danmark, Schunk og Alumeco er Mazak onsdag værter for et nytårsseminar, hvor der særligt stilles skarpt på spåntagende bearbejdning i aluminium.


Hele Mazak Danmarks domicil i Middelfart er i brug onsdag, hvor der holdes nytårsseminar. Arrangementet indledtes i undervisningsfaciliteterne, hvor først Alumeco-metallurg René Christensen introducerede de cirka 75 forsamlede for mulighederne med aluminium, og herunder præsenterede forskellige vigtige valg, inden man begynder bearbejdningen.

Kyocera Unimerco-salgstekniker Bjarne Andersen tog herefter over i showroomet, hvor han havde forberedt et tyndvægget emne i Mazaks fem-aksede Variaxis C-600-fræsecenter. Der blev fræst i en blok i Alumecos 6082-kvalitet med blandt andet skrub-fræsere fra Fraisa, bor fra Kyocera af typerne GammaDrill og specialværktøj fra Kyocera Unimerco til planfræsning med mere.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Rammerne i Middelfart-showroomet og ikke mindst Mazaks 3 gange 6 meter-storskærm kommer her til sin ret. Det giver alle et godt indblik i hvad der sker i maskinen under præsentationen.

Derefter var det yderligere præsentation i undervisningsfaciliteterne og opfølgende bearbejdning i showroomet samt mulighed for at spørge yderligere ind til de forskellige løsninger, afbrudt af en naturlig frokostpause.

Ud over Mazak, Kyocra Unimerco Tooling og Alumeco var der også opstillinger ved GC Danmark, Schunk samt AVS Danmark, som deltagerne naturligt også kunne opsøge i pausen og efter præsentationerne.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik