Teknovation Logo
robot

 
  • NEXT's og Welltecs industriteknikerlærling Oliver Tillgreen Jørgensen deltager ved DM i Skills 2023, den 2. til 4. februar i Fredericia.

23. januar 2023, kl. 14:56 

NEXT har stærkt hold ved DM i Skills

NEXT Uddannelse København sender 14 lærlinge til Danmarksmesterskaberne, blandt andet inden for industritekniker- og procesoperatørlærlingene, til DM i Skills-konkurrencerne i Fredericia, den 2. til 4. februar.


Det bliver tre intense dage i faglighedens tegn, når landets dygtigste erhvervsskoleelever kæmper inden for deres respektive fag om æren og titlen som Danmarksmester ved DM i Skills 2023, der finder sted i Messe C, Frecericia, den 2. til 4. februar.

Omkring 280 elever fra hele landet konkurrerer i 45 forskellige fag. I år kommer 14 af eleverne fra NEXT Uddannelse København. De tæller ud over industritekniker- og procesoperatørlærlinge, også deltagere ved konkurrencerne for blandt andet brolæggere, kosmetikere, møbelsnedkere, frisører, tømrer og mediegrafiker, oplyses det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


I alt deltager 14 af NEXT's elever i Danmarksmesterskaberne, og hertil kommer så, at NEXT Fitnessuddannelsen stiller også op som demonstrationsfag for første gang, fremhæves det.

21-årige Oliver Tillgreen Jørgensen fra Slangerup, der er industriteknikerelev på NEXT og lærling hos Welltec i Allerød, deltager i DM i Skills for anden gang, og i år er det hans sidste chance for at gå efter titlen som Danmarksmester:
 
”Jeg vil gerne gøre det ekstra godt i år, for jeg bliver snart svend, så det er min sidste chance for at vinde,” fortæller Oliver Tillgreen Jørgensen. 
 
Opgaven, der skal løses til mesterskabet, får de først på dagen for konkurrencen. Oliver Tillgreen Jørgensen har derfor brugt mange timer på at forberede sig, så godt han kan, både på de mulige opgaver, men også på at håndtere nervøsiteten:
 
”Jeg bliver nervøs, fordi jeg gerne vil gøre det så godt som muligt. Men man skal bare lade være med at tænke over, at der er så mange mennesker, der kigger, og i stedet fokusere på opgaven,” forklarer Oliver  Tillgreen Jørgensenog, og fortsætter:
 
”Det at møde alle de andre deltagere er en oplevelse i sig selv, og det glæder jeg mig meget til”.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik