Teknovation Logo
robot

 
  • I nr. 1/2023 er der blandt andet spændende artikler om spåntagende såvel som pladebearbejdende metalvirksomheder og deres seneste højteknologisk investeringer på de 48 sider med meget mere.

20. januar 2023, kl. 12:58 

18. årgangs første avis er på vej

teknovationNr. 1 - 2023   Nytårsskiftet til 2023 er også begyndelsen på 18. årgang, hvor årets første nummer på 48 spændende sider nu er kommet fra trykkeriet, og er på vej til omdeling med vores distributører fra mandag morgen.


Der er aktuelt godt gang i leverancer af CNC-maskiner og tilhørende værktøj såvel som robotter og øvrigt udstyr til en stribe metalbearbejdende virksomheder rundt om i landet.

I årets første Teknovation kan man læse om en stribe af disse, der fandt sted op til eller lige efter jule- og nytårspausen. Blandt andet Metalmaskiners seneste leverance af en stor Fehlmann-fræsemaskine hos MAN Energy Solutions i København, Flexteks leverance af fuldt fem-akset CNC-center fra Okuma hos Acoplastic i Espergærde, Tool Denmark har udvidet maskinparken med en større Haas CNC-fræsemaskine, ligeledes
fynske Invitec, der har fået godt gang i den Nakamura JX 250 med robotemnehåndtering. Multitasking-maskinen, der som den første i Norden, er udstyret med to underrevolvere og dermed særdeles produktiv, og hos Hydra-Comp i Hobro har man aktuelt løftet kapaciteten med to DN Solutions-drejebænke, leveret af Duroc Machine.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Der investeres aktuelt også i 3D-koordinatmålmeaskiner, hvor eksempelvis Nordmark Maskinfabrik har investeret i en stor 3D-koordinatmålemaskine fra tyske Wenzel, leveret af Metrologidivisionen ved Kyocera Unimerco, mens ECM Industries i Øster Starup har investeret i en 3D Zeiss T-Scan Hawk-laserskanner og GOM Inspect-software og inden for pladebearbejdning er det blandt andet aktuelt blevet til leverance af en Amada Ensis-fiberlaserskæremaskine med tilhørende automatisk pladereol, model ASLUL, ligeledes leveret fra producenten af Amada Denmark.

Det og meget andet er samlet på de 48 spændende sider, som allerede nu kan læses i online-version ved at klikke på lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik