Teknovation Logo
robot

 
  • Den praktiske træning ved Zollers »Smile« 420-forindstillings- og opmålingsapparat i Teknologicentret i Herning involverede hele DAMRC-teamet.

13. januar 2023, kl. 15:04 

DAMRC opdateret på værktøjsopmåling

I DAMRC's Teknologicenter i Herning står en Zoller »Smile« 420 fra KJV A/S. Og for løbende at holde DAMRC-teamet ajour med mulighederne har KJV's Finn Jelsbak aktuelt været på besøg, og givet teamet træning i værktøjsopmåling.


Ved Danish Advanced Manufacturing Research Center, DAMRC, i Herning, havde har medarbejderteamet i Teknologicentret aktuelt haft fornøjelsen af at have besøg af KJV's Finn Jelsbak, meddeler centret.

Teamet blev ved tyske Zollers »Smile« 420-forindstillingsapparat introduceret for de seneste muligheder inden for værktøjsopmåling og forindstilling. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


De mange muligheder kan således nu anvendes ved CNC-maskinerne i centret, og herunder også den tilknyttede software, så teamet med præcisionsopmålinger af skærende værktøjsløsninger og efterfølgende databehandling hele tiden kan sikre de bedste bearbejdningsresultater, understreges det.

Det er ikke bare det, at teamet blive klogere og udvikler sig, der er formålet med besøget, påpeger DAMRC. Der opstår en regulær win-/win-situation, hvor også KJV har udbytte af at teamet er dygtigere i brugen, understreger DAMRC.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik