Teknovation Logo
robot

 
  • Mazak-salgskonsulent Steven Westenholz præsenterer her dagens tredje demonstration, som blandt andet omfattede brug af OSG's ADO-bor til brug i op til 40 gange diameter, som blev anvendt på Mazaks VTC 800/30SR-center i Uddeholms Orvar Supreme, og fastspændt i en Erowa-skruestik.

6. december 2022, kl. 15:26 

Inspirerende teknologier og julerier i Middelfart

Ved Mazak Danmark er der julerier i disse dage, kombineret med inspirerende teknologiske demonstrationer ved flere af huset CNC-maskiner, i et samarbejde med OSG Scandinavia, Erowa Scandinavia, Uddeholm og NTI.


Den 6. december, og igen i morgen, onsdag den 7. december, er tre demonstrationsopstillinger det gennemgående tema ved Bearbejdnignsjulemesse 2022 i Mazaks moderne domicil i Middelfart. Første demo er ved Mazaks Variaxis C600, siden følger en opstilling i Multitaskingcentret Integrex i100H ST, og sidst, men ikke mindst er der dybhulsboring, ved et ligeledes fem-akset VTC 800/30SR. Det sker i et samarbejde mellem maskinproducenten og så dagenes medarrangører Erowa, OSG Scandinavia, NTI og Uddeholm.

Der køres blandt andet fræsning med overflader i top i materialerne Tyrax ESR, Unimax og Vanax SuperClean hærdet, ligesom der vises drejning i Tyrax med sletbearbejdning i fokus. Siden gælder det High Feed-fræsning. Og så er der altså dybhulsboring med tværgående huller i Ovar Supreme, alt sammen med Tungaloy- og OSG-værktøj, og med skruestikke fra Erowa. Ind imellem indlæggene holder NTI desuden i undervisningslokalet et indlæg om Cad/Cam.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Tirsdag tiltrak det lige omkring 50 besøgende, og flere er tilmeldt torsdag, så samlet godt 100 får over de to dage lejlighed til at besigtige de tre konkrete opstilling, høre de faglige indlæg, samt iøvrigt god tid til også at inspicere de øvrige udstillede Mazak-maskiner i showroomet.

OSG Scandinavia har på forhånd modtaget klare tilkendegivelser fra en række værktøjsmagere, om at de kommer forbi, og det kombineret med de øvrige arrangørers gæster fra en stribe produktionsvirksomheder udgør altså de godt 100 besøgende, der får lidt til både hals og mave, kan nyde husets pyntede juletræer samt ikke mindst netværke med specialisterne fra arrangørerne og på tværs af virksomhederne. Det hele afsluttes med hygge over æbleskiver og glögg.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik