Teknovation Logo
robot

 
  • Ved brug af Renishaws ACS-1 udføres en avanceret kalibrering, så man kan undgå de manuelle fejl, der ellers ofte opstår ved mere manuelle kalibreringsløsninger, fremhæver producenten.

Teknovation nr. 14/2022

Avanceret kalibreringskugle fra Renishaw

Renishaws seneste kalibreringskugle, ACS-1, er en avanceret en af slagsen, som kan anvendes ved CNC-værktøjsmaskiner, og sikrer den højeste målenøjagtighed, fremhæver producenten, som aktuelt har fået udarbejdet en demonstrationsvideo med et praktisk eksempel.
 


Ved brug af Renishaws ACS-1 kan brugerne fjerne de manuelle fejl, som ellers kan ske ved kalibrering af måleprober.

I forhold til hidtidige løsninger, så er den avancerede kalibreringskugle i stand til at undgå fejl muligheder i kalibreringen af måleproben, som ellers ofte er tilfældet, når kalibreringen er foretaget manuelt, fremhæver Renishaw, der i Danmark er repræsenteret ved Fron-Tech ApS, Vanløse.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Renishaw fremhæver, at man med ACS-1 opnår den højeste målenøjagtighed for måleproben, idet den låsbare mekanisme på ACS-1 sikrer, at man undgår de manuelle fejlmuligheder ved længdemålingen, der eksempelvis opstår ved brug af søgerblad og giver gentagne nøjagtige målinger.

Den tilhørende kalibreringskugle gør det således både nemmere og hurtigere at kalibrere tastdiameter og offset præcist, understreges det.

Se videoen ved at klikke på lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik