Teknovation Logo
robot

 
  • Exairs seneste sikkerhedspistol; TurboBlast Safety Air Gun-sikkerhedsluftpistol, er udviklet til tunge opgaver.

Teknovation nr. 14/2022

Sikkerhedsluftpistol til tunge opgaver

Exair lancerer en TurboBlast Safety Air Gun-sikkerhedsluftpistol, der er udviklet til tunge opgaver, hvor der kræves kraftig afblæsning.


En dynamisk luftpistol, som er i stand til at producere op til 23 kilogram kraft med et enkelt tryk på udløseren, til brug for afblæsningsopgaver, der kræver maksimal kraft, som eksempelvis at fjerne genstridigt eller tungt affald som slagger, deltørring eller afkøling fra en vis afstand samt kraftig oprydning i travle faciliteter, har set dagens lys i form af Exairs TurboBlast Safety Air Gun.

Sikkerhedspistorien har et håndtag i støbt aluminium med et robust greb, der ikke kun er behageligt, men også UV-bestandigt, kemikaliebestandigt og isoleret mod varme eller kulde. Den lette udløser skaber en kraftig afblæsning og inkluderer også et dødemandsgreb, der afbryder luften, hvis luftpistolen tabes, fremhæver den danske forhandler, AVS Danmark, Hedehusene.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Alle modeller inkluderer en integreret dysebeskyttelse for optimal sikkerhed. Pistolen fås med og uden en justerbar skydeventil til at regulere blæsekraften.

TurboBlast er tilgængelig i flere forskellige flowhastigheder og forlængere på op til 1,8 meter, for at gøre det nemmere at nå ind til svært tilgængelige områder.

TurboBlastsikkerhedsluftpistolerne er de mest kraftfulde fra Exair, og supplerer serierne VariBlast Precision, VariBlast Compact, Soft Grip og Heavy Duty. Alle Exairs sikkerhedspistoler er CE-kompatible og opfylder OSHA-standarderne, påpeges det videre. 

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik