Teknovation Logo
robot

 
  • Der var godt med folk på de fleste stande med mange CNC-maskiner under spån og et stort antal tilhørende automationsløsninger.

24. september 2022, kl. 09:12 

Spåntagningens tyske mødested i lige år er tilbage

teknovationNr. 11 - 2022   Årets AMB-messe demonstrerede, at Covid-19-pandemien, krig i Europa, energikrise og høj inflation ikke har taget modet fra den spåntagende tyske maskinindustri. 


EMO-messen, der holdes i ulige årstal på skift mellem Hannover og Milano, er stadig verdens fremmeste metalbearbejdningsmesse.

Betydningen af AMB-messen er dog vokset konstant de senere år, og nu er den ved at være på linje med EMO-messerne, når de er i Milano, og betragteligt større end de øvrige nationale messer, som præger lige årstal inden for metalrelaterede messer.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Trods pandemien (i Tyskland skal man stadig bære mundbind i den offentlige transport), krig i Ukraine og den deraf høje inflation i energipriser med mere valgte 64.298 branchefolk i år at tage forbi messen i det sydtyske.

Og der var da også godt fyldt op i hallerne selv om besøgstallet lå noget under rekordåret i 2018.

Læs mere om aktuelle europiske premierer og en række af udstillerne med tæt tilknytning til den danske industri i en større reportage fra AMB i det aktuelee Teknovation - 11/2022 - ved at klikke på lænken her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik