Teknovation Logo
robot

 
  • Direktør og ejer, Marianne Strauss, i forgrunden med de øvrige medarbejdere, der på dagen var på arbejde, da Teknovation kom forbi Skævinge-virksomheden.

24. september 2022, kl. 09:26 

Her arbejdes der for den danske velfærd

teknovationNr. 11 - 2022   Nordsjællands Metalstøberi A/S er en smeltedigel af medarbejdere fra alle verdenshjørner. Direktør og ejer Marianne Strauss kunne i dag beskæftige dobbelt så mange, men, i stedet har hun netop mistet en højt skattet ansat på grund af udlændingeloven, som bør ændres, fortæller hun i dette stafet-interview.


Nordsjællands Metalstøberi er specialiseret i sandstøbte CNC-bearbejdede aluminiumemner i seriestørrelser på mellem 20 og 8.000 styk.

Marianne Strauss kom til i 2005 som direktør, og ansættelsen blev starten på en turnaround, hvor hun måtte afskedige en stor del af medarbejderne. Til gengæld blev firmaet strømlinet og sygefravær nedbragt fra 25 til under to procent.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


”Vi beskæftiger en masse ufaglærte medarbejdere, og vi har meget svært ved at tiltrække folk med en dansk baggrund. Til gængæld har vi stor succes med at ansætte og sidemandsoplære folk, der kommer fra så forskellige lande som Serbien, Irak, Ukraine og Trinedad. I alt har vi 13 forskellige nationaliteter ansat,” siger Marianne Strauss i det aktuelle Teknovation, og hun fortsætter:

”I maj måtte vi desværre stryge et land fra listen. Vores højt skattede medarbejder Julien Earl Alexander fra Trinidad var blevet skilt og kunne derfor ikke overholde kravene for at blive i landet i henhold til udlændingeloven. Det er helt grotesk. Han var en utrolig stabil medarbejder, har betalt sin skat, boede i en egen lejlighed og havde et godt forhold til sin ekskone og papbørn. Men ud skulle han”.

Står det til Marianne Strauss, så bør et arbejde og god opførsel være lig en adgangsbillet til ophold i Danmark.

Læs mere om Nordsjællands Metalstøberi og direktørens anstrenget forhold til udlændingeloven her.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik