Teknovation Logo
robot

 
  • Invitecs seneste investering, et Nakamura JX 250-Multitaskingcenter, er aktuelt kommet på plads i produktionen.

23. september 2022, kl. 07:34 

Nakamura JX 250 til Invitec

Direktør Michael Hansen hos Invitec ApS ved Ejby på Fyn glæder sig over, at den seneste investering nu er ankommet, et Nakamura JX 250-Multitaskingcenter, leveret af Masentia A/S, Odense.


Et Nakamura JX 250-Multitaskingcenter, der omfatter producentens NT Smart Cube, der har den japanske producents korteste værktøjsspindel i sin klasse til dato, er kommet til Invitec på Fyn.

Her er serviceteknikere fra nærtliggende Masentia i færd med at færdiggøre installationen, så virksomheden for alvor kan komme i gang med at tage spån på et af Nordens mest komplekse Multitasking-centre, noterer Invitec-direktør Michael Hansen. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


NT Smart Cube muliggør sammen med maskinens nedre Y-akse-revolver hidtil usete, arbejdsområder på emnerne, da der både er Y-akse på øvre og nedre revolver, subspindel, ligesom Invitec har valgt optionen med adgang til 80 værktøsjpladser.

Maskininvesteringen er foretaget for at imødekomme stadig stigende efterspørgsel på komplicerede emner, med tilsvarende stadig højere krav til tolerancer, parallelitet og rundløb, understreger Michael Hansen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik