Teknovation Logo
robot

 
  • KJV vil på Spåntagningsdage 2022, den 5. til 7. oktober, viser flere af de løsninger, som netop er blevet præsenteret på AMB 2022-messen i Stuttgart.

19. september 2022, kl. 08:28 

Fra Stuttgart til Middelfart

Når der 5. til 7. oktober kaldes til Spåntagningsdage 2022 vil Mazak Danmark og KJV vise noget af det seneste teknologi, som aktuelt har været en del af AMB 2022-messen i Stuttgart, i Mazaks moderne domicil i Middelfart. Det gælder ikke mindst det seneste fra Iscar.


Ud over en række af de seneste CNC-værktøjsmaskiner fra Mazak, så vil KJV også vise en række af de seneste løsninger frem for de ventede 500 deltagere, når der kaldes til Spåntagningsdage 2022.

Fra den netop afviklede AMB 2022-messe er der fra Iscar blandt andet mulighed for at vise LogIQ-F-Gripstiksystemet, som betegnes som det mest vibrationsfrie stikværktøj med de store firkantede blade, som stikker op til diameter 160 millimeter med blot en 3 millimeter-platte. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Løsningen kombinerer nu også bladet med en ”krone”, som sikrer, at kølingen kommer helt ud på skæret via to køledyser. Blad og krone monteres med kun én skrue, og tests har vist, at ydelsen stiger op til 50 procent, fremhæver KJV.

Også Y-akse stik er nu en del af LogIQ-F-Grip-systemet og vil løbende blive demonstreret på dagene i Middelfart.

Her vil man også kunne opleves Iscars LogIQ3Cham-serie til korthulsboring med tre skær, som går 50 procent stærkere sammenlignet med almindelige to-skærs bor. LogIQ3Cham leveres fra 12 til 25 millimeter i længderne 1,5 til 8 gange dybde.

High Feed-fræsning vil også være med på Spåntagningsdagene. LogIQ4Feed er det seneste skud på stammen af High Feed-fræsehoveder, og gør spånafgangen uproblematisk, uanset om man vælger platter i størrelse 4 eller 8 millimeter, understreger KJV.

Ved Live-præsentationerne vises også Mill4Feed High Feed-hovedet, der er Iscars mest solgte værktøj. Det leveres både som endefræser og som fræsehoved. Platterne fås i 9 og 12 millimeter.

Inden for drejning er LogIQ4Turn i fokus. Når spåner driller i drejeopgaven, så kan værktøjet hjælpe, da platten er helt unik, idet spånbryderen er positiv, som man kender den fra ”positive platter”. Man får også hele fire skærehjørner på én platte.

Er man automat-bruger, så har Iscar aktuelt vist et komplet værktøjssystem til både drejning, stik, gevind og ikke mindst Y-akse-bearbejdning frem på AMB 2022, der også vil blive introduceret for de besøgende på Spåntagningsdage 2022. Systemet bygger på en grundholder og dertil hørende platteholdere til forskellige opgaver. Skift foregår med blot én skrue og med en gentagelsesnøjagtighed på +/- 0,02 millimeter, fremhæver KJV.

Onsdag den 5. oktober og torsdag den 6. oktober er tilegnet beslutningstagere fra brugervirksomhederne, mens sidstedagen, den 7. oktober, er målrettet industritekniker- og værktøjsmageruddannelsernne, så de unge her kan benytte muligheden for at få en snak med andre unge samt til at se Live-bearbejdning på de avancerede CNC-maskiner, som de normalt ikke har adgang til. Desuden er KJV's og Mazaks teknikere også her klar til at svare på spørgsmål og fortælle om teknologierne med videre.

Tilmelding kan ske ved at klikke på lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik