Teknovation Logo
robot

 
  • Direktør Kenneth Hagelskjær (t.v.) glæder sig over, at EMS pr. september kan tilknytte Rene Chr. Olsen (t.h.) som COO.

22. august 2022, kl. 09:36 

Rene Chr. Olsen hentes til EMS som COO

EMS ApS i Esbjerg har pr. september indsat Rene Chr. Olsen i rollen som COO, og dermed en position, hvor han skal aflaste direktør og ejerleder Kenneth Hagelskjær.


EMS, der for blot et par måneder siden flyttede ind i et komplet nybygget domicil i Esbjerg, vokser fortsat. Senest har direktør og ejerleder Kenneth Hagelskjær taget en beslutning om at omstrukturere organisationens ledelse, og pr. september tiltråder derfor Rene Chr. Olsen som COO.

”Jeg er jo startet som ejerledet virksomhed, hvor jeg har haft fingeren på alt. Det er nok også det, der præger min ledelsesstil, altså; at jeg blander mig i alt. Og det er forkert, hvis jeg vil have en organisation der skal vokse og blive til mere, både for medarbejderne og for kunderne,” fastslår Kenneth Hagelskjær.

Rene Chr. Olsen er tidligere Director of Services hos Wärtsilä Gas Solutions. Han og EMS-direktøren stiftede bekendtskab i de franske alper gennem deres fælles fritidsinteresse med "Cykelnerven". De lange dage på etaperne ledte til nogle gode snakke om værdier og ledelse, og da Rene Chr. Olsen for kort tid siden valgte at opsige sin stilling hos Wärsilä, og søge andre udfordringer, var Kenneth Hagelskjær ikke længe om at invitere til en rundvisning hos EMS.

Rene Chr. Olsen kommer til virksomheden med lang erfaring inden for service og ledelse. Han har en teknisk baggrund og er oprindelig uddannet maskinmester. Han har de seneste 12 år haft flere fremtrædende roller i finske Wärtsilä, hvor han tidligere også har været ansat som salgschef i Danmark og Centraleuropa.

"Den erfaring jeg har opbygget gennem årene, vil kunne hjælpe EMS videre på den rejse vi vil på. Det bliver blandt andet at hjælpe de forskellige ledere i organisationen med at bygge lag på. Det er virkelig nogle kompetente mennesker jeg har mødt her, så jeg skal også selv steppe op,” fortæller Rene Chr. Olsen.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik