Teknovation Logo
robot

 
  • Her gruppen af praktikanter foran et F-35 Lightning II-kampfly i en hangar i Texas. (Billedekilde: Terma)

21. juni 2022, kl. 13:02 

Terma-praktikanter er tilbage fra Texas

Terma har netop budt virksomhedens seks praktikanter velkommen tilbage til Danmark efter fem måneders spændene praktik hos Lockheed Martin i Fort Worth, Texas, hvor de har arbejdet med F-35 Lightning II-kampflyet.


Under praktikopholdet havde de fem lærling mulighed for at arbejde med kampflyet Lockheed Martin F-35 Lightning II. F-35, som skal danne rygraden i mange af verdens fremtidige luftforsvar og produceres i et antal på over 3.500.

Praktikanterne har blandt andet deltaget i den massive tekniske udfordring med at øge produktionshastigheden, forbedre arbejdsgange, sikre kvalitet og pålidelighed og opnå omkostningsreduktioner med global effekt, fremhæver Terma.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


En af virksomhedens ingeniørpraktikanter fremhæver, ifølge den danske underleverandør, hvordan hele oplevelsen har været meget givende.

Dette både i forhold til selve arbejdet, men især når det kommer til rent faktisk at prøve at bo og arbejde i Texas og lære af en anden arbejdskultur og tankegang.

Terma er netop nu i gang med at finde den næste gruppe af praktikanter til at slutte sig virksomheden og endnu en utrolig oplevelsesrejse til USA i 2023, konstaters det.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik