Teknovation Logo
robot

 
  • Rival-produktionsingeniør Flemming Christensen havde lagt en plan for DNV GL's Iso-audit i Svejstrup-virksomhedens produktion, som blev rost ved auditen, der blev gennemført uden anmærkninger.

31. maj 2022, kl. 14:44 

Rival rost ved konstruktiv Iso-audit

Rival A/S meddeler, at DNV GL aktuelt har gennemført en succesfuld Iso-audit uden anmærkninger på virksomheden.


Det kan være sin sag at have Iso 9001-audits, også selv om mangt og meget er som ved den oprindelige certificering. Det ved man hos Rival, hvor man ved den seneste Audit derfor havde blandt andet digitalisering på dagsordenen, og fik ros herfor af DVN GL.

Dagen blev planlagt og gennemført i samarbejde med firmaets produktionsingeniør Flemming Christensen, som fra start fik en positiv tilkendegivelse fra DNV GL.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Sideløbende havde virksomheden også givet området en øget prioritering, idet Flemming Christensen nu er ansat som fuldtidskvalitetsansvarlig, fortæller administrerende direktør Henrik Holvad.

DNV GL roste de seneste tiltag, og herunder især digitaliseringen.

”Vi har arbejdet målrettet med området gennem længere tid og blandt andet implementeret en egentlig IT-platform med anvendelse af to-faktor-godkendelse til imødegåelse af Cyberangreb,” siger Flemming Christensen, og fortsætter:

”Sammen med Power BI som ledelsesværktøj, Mapaz til ordrehåndtering og infoskærme i produktion er vi rigtigt godt med på det digitale område”.

Et andet indsatsområde er ordrehåndtering, og her scorede Rival 4 ud af 5 mulige.

”Det er meget positivt med vores styring i Mapaz og en væsentligt forbedret leveringsperformance. Samtidig har vi nogle forbedringsmuligheder på kapacitetsområdet. Det havde vi en god og konstruktiv dialog med de to auditører om, og arbejder nu videre på området,” fastslår Flemming Christensen.

”Hele vores kvalitetsstyring er et levende system, som vi bruger, opdaterer og løbende forbedrer. På den måde skaber det dagligt værdi for både vores kunder og internt i virksomheden".


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik