Teknovation Logo
robot

 
  • Den aktuelle udgivelse kommer godt rundt i branchen, og omfatter både innovationer inden for spåntagning, pladebearbejdning, måleteknik og transmissionsteknik med mere.

27. maj 2022, kl. 08:56 

Kom bredt omkring i branchen

teknovationNr. 7 - 2022  Årets syvende udgivelse har forladt trykkeriet og er på vej ud til læserne med vores distributører, der indleder omdeling på mandag. Allerede nu kan de 48 spændende sider ses i online-versionen.


Hvad enten hovedinteressen er spåntagende metalbearbejdning, og herunder CNC-slibning, pladebearbejdning, måleteknik og kvalitetsstyring såvel som transmissionsteknik og lejer, så kan man i det aktuelle Teknovation finde spændende læsestof.

Eksempelvis følges der op på GrindingHub 2022-messen, der i forrige uge havde premiere i Stuttgart, og hvor cirka 9.500 besøgende mødte frem, og blev introduceret for de seneste muligheder inden for slibning i bred forstand, og CNC-slibning i særdeleshed. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Læs blandt andet også om Vestas' åbning over for blandt andet værktøjsmaskin- og værktøjsleverandører, som vil indgå i tætte samarbejder, ekspansion hos LPM Productions i Ølgod og hos Hein & Sønner i Frederikshavn, om Mazaks flotte indvielse af Middelfart-domicilet, udvidet laserskære-kapacitet hos Hvide Sande Shipyard såvel som om årets innovationer ved Control 2022-messen i starten af maj på måleteknik-, kalibrerings- og kvalitetsstyringssiden samt solid vækst hos SKF med meget mere.

Teknovation 7/2022 kan ses i onlineversion ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik