Teknovation Logo
robot

 
  • Der indgår en horisontal CNC-drejebænk fra Okuma model LT3000/2T2MY og CNC-fræsecentret Okuma Genos M560 leveret fuldt implementeret med en Yaskawa GP 180-robotløsning i den seneste produktionscelle hos Brdr. Markussens Metalvarefabrik i Vildbjerg.

20. maj 2022, kl. 08:34 

Brdr. Markussen-setup på Flexteks YouTube-kanal

En professionel video om den seneste Okuma-produktionscelle hos Brdr. Markussen Metalvarefabrik A/S, Vildbjerg, er aktuelt blevet offentliggjort på Flextek A/S' YouTube-kanal.


I starten af året påbegyndte Brdr. Markussens Metalvarefabrik egentlig produktion på deres seneste produktionscelle, leveret af Flextek.

Her fremstilles metal fra rå-gods til færdige emner uberørt af menneskehånd.
Med den horisontale CNC-drejebænk Okuma LT3000-2T2MY og CNC-fræsecentret Okuma Genos M560, der er fuldt implementeret med en Yaskawa GP 180-robotløsning, alt sammen tilpasset Brdr. Markussens behov og ønsker.

I forvejen råder Vildbjerg-virksomheden over en ældre, men ellers nogenlunde identisk celle, ligeledes med Okuma-maskiner, så fundamentet for samarbejdet var lagt, men andre løsninger blev også overvejet.

En virtuel gennemgang af Flexteks forslag til løsning på kapacitetsudvidelsen, hvor beslutningstagerne med Virtual Reality fik syn for sagen, gav dem mulighed for at kunne se og ”røre” løsningen, med egne emner i en digital version af den celle, som anbefaledes. Herefter blev beslutuningen taget, og ordren igangsat og siden altså leveret og indkørt.

Se videoen ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik