Teknovation Logo
robot

 
  • Ved Red Ribbon-ceremonien klippede fra venstre Mazak Danmark-direktør Lars Lynge, salgsdirektør Morten Schow, Aluline, Yamazaki Mazak President Takashi Yamazaki, direktør Lars Rasmussen, Multicut, General Manager Richard Smith, Mazak Europe, og CCO Carsten Stubkjær Mumm, KP Components.

18. maj 2022, kl. 14:10 

Så er Mazak i Middelfart indviet

Grand Opening-dagene ved Mazaks domicil i Middelfart er onsdag indledt med Red Ribbon-ceremoni, hvor Mazaks øverste daglige leder, President Takashi Yamazaki, sammen med Mazak Danmark-direktør Lars Lynge bød de indbudte kunder, samarbejdspartnere og venner af huset velkommen. Torsdag og fredag fortsættes med åbent hus.


De seneste dage har en stor del af den europæiske ledelse af Mazak været i Danmark, og herunder også den japanske producents øverste daglige leder, President Takashi Yamazaki. Onsdag indviede han således sammen med Mazak Danmark-direktør Lars Lynge, Mazak Europe General Manager Richard Smith, og de tre kunder salgsdirektør Morten Schow, Aluline, direktør Lars Rasmussen, Multicut, og CCO Carsten Stubkjær Mumm, KP Components officielt det moderne danske domicil i Middelfart.

I sin velkomsttale til de inviterede gæster til den særlige Red Ribbon-ceremoni fortalte Takashi Yamazaki om en bog, som han havde fået ved en tidligere lejlighed for fem år siden i Japan af Lars Lynge; Den grimme ælling af H.C. Andersen. Det var efter en tid gået op for ham, at Lars Lynge havde hentydet til de daværende Mazak Danmark-rammer i Ringsted. Derefter gik der kun kort tid, til Japan meddelte Lars Lynge, at han godt kunne finde de egnede rammer for et større dansk domicil. Og i forlængelse heraf blev grunden købt til byggeriet og arbejdet med domcilet var i gang.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Du gav mig eventyret om den grimme ælling, nu kan jeg give dig, og det øvrige danske Mazak-team, en sand svane, i form af dette danske Mazak Techniical Center, der er de rette rammer for virksomheden at videreudvikle sig i, og skabe de rette rammer også for vores kunders udviikling," fastslog Takashi Yamazaki.

Middelfart-domicilet er det mest moderne af de nu 14 Technical Center-adresser i Europa, og efterlever de mest moderne rammer for byggeri og bæredygtighed, med eksmpelvis 144 solpaneler på taget, der står for mere end den strøm, som Mazak Danmark i dagligdagen bruger.

Takashi Yamazaki understregede, at han ser Danmark som et førerland, når det gælder CO2-reduktion, recirkulering og bæredygtighed, og er glad for, at koncernen kan vise respekt og omsorg for den rolle med det moderne domicil, der er helt i tråd med Mazaks Go Green-strategi.

Lars Lynge takkede for opbakningen, og glædede sig over resultatet, idet han også noterede, at Mazak er rykket tættere på kunderne, og dermed også på den front styrker båndene til de danske metalbearbejdende virksomheder.

Torsdag og fredag fortsættes Grand Opening-eventet med åbent hus, hvor Mazak og en række gæsteudstillere viser innovationer ved seks spåntagende CNC-maskiner i showroomet.  Det er stadig muligt at tilmelde sig, hvis man ikke allerede er blandt de cirka 500 registrerede.

Tilmelding kan ske ved ved at klikke på lænken  her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik