Teknovation Logo
robot

 
  • Camilla Nevstad Bruzelius er pr. maj udpeget som værktøjsproducentens Head of Sustainable Business.

16. maj 2022, kl. 16:18 

Camilla Nevstad Bruzelius i spidsen for Coromants bæredygtighedsmål

Sandvik Coromant meddeler, at Camilla Nevstad Bruzelius pr. maj er udpeget til at stå i spidsen for de globale bæredygtighedsstrategier, som Head of Sustainable Business.


Coromant meddeler har i forbindelse med de globale bæredygtighedsinitiativer hentet Camilla Nevstad Bruzelius til koncernen, hvor hun skal stå i spidsen for de globale bæredygtighedsstrategier, som Head of Sustainable Business.

Hun medbringer 20 års erfaring fra det svenske udenrigsministerium, hvor Camilla Nevstad Bruzelius sidst har været souschef i afdelingen Global Agenda, hvor bæredygtighed gennem mange år har været en væsentlig del af hendes karriere. Hun har således stor erfaring med FN's verdensmål for en bæredygtig udvikling, støtte til internationale miljø- og klimainitiativer samt andre emner vedrørende energi, cirkulær økonomi og multilateralt samarbejde.

Camilla Nevstad Bruzelius har også arbejdet som leder af bæredygtighedsgruppen ved Sveriges faste mission ved FN i New York og som stabschef for den svenske minister for internationalt udviklingssamarbejde og klima.

Bæredygtig udvikling udgør en væsentlig del af Coromants forretningsstrategi. Det er virksomhedens mission at udvikle løsninger og services inden for spåntagende metalbearbejdning med et lavere forbrug af naturressourcer og energi, samtidig med at kundernes applikationer bliver mere økonomisk effektive. Coromant har faktisk allerede fastlagt sine egne bæredygtighedsmål for 2025, og de indebærer, at virksomheden bliver mere end 90 procent cirkulær og halverer CO2-påvirkningen fra sine produktionsprocesser.

Som leder af bæredygtighedsafdelingen, der er en nyoprettet stilling hos Coromant, skal Camilla Nevstad Bruzelius gå i spidsen for disse bæredygtighedsmål og formidle viden om virksomhedens fremskridt over for interne og eksterne interessenter, mens hun samtidig skal fokusere på områder som Coromants cirkulære hårdmetalløsning, der gør det muligt for kunderne at sælge deres brugte skærende værktøj tilbage til Coromant, som så genanvender hårdmetallet til fremstilling af nye værktøjsløsninger.

"Udnævnelsen af vores nye Head of Sustainable Business er det næste skridt på vores vej til at opnå vedvarende, bæredygtige forandringer," fortæller Vice President Magnus Ekbäck, Strategy & Business hos Sandvik Coromant, og fortsætter:

"Vi har implementeret mange aktiviteter gennem årene, og vi startede med at introducere recycling-initiativer for vores hårdmetalaffald helt tilbage i 1970. Men vi ved, at vi altid kan gøre mere. Med Camillas hjælp håber vi at nå vores ambitiøse bæredygtighedsmål og hjælpe vores kunder, så de også bliver bæredygtige i deres virksomhed". 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik