Teknovation Logo
robot

 
  • United Grinding-koncernen, som Studer er en del af, præsenterer tre verdenspremiere ved årets GrindingHub-messe i Stuttgart, hvoraf en Studer-maskine er dedikeret til E-Mobility-segmentet.

13. maj 2022, kl. 10:24 

E-Mobility-verdenspremierer i Stuttgart

teknovationNr. 6 - 2022   Schweiziske Studer, der afsluttede 2021 med den travleste december i firmaets historie, har E-mobility højt på agendaen, hvilket demonstreres med verdenspremierer ved GrindingHub 2022-messen i Stuttgart 17. til 19. maj.


Studer-CEO Jens Bleher udtrykte ved det årlige Motion Meeting-event sidst i april glæde over den positive udvikling i 2021, som betød, at året på ordresiden nåede op blandt de bedste nogensinde for firmaet, der har produktion i byerne Steffisburg og Biel i kantonen Bern, såvel som i Tjekkiet og Kina.

Hvad angår produktsiden, så viste efterspørgslen på både ud- og indvendige CNC-rundslibemaskiner en meget positiv udvikling, understreger han. Kun området, døbt ’Production Cylindrical Grinding Machines’, landede i år under forventningerne, fortæller han i det aktuelle Teknovation - nr. 6/2022.

På trods af at en stor del af firmaets omsætning igennem årene kan tilskrives produktionen af dieselmotorer til primært automobilindustrien, så melder producenten nu om store muligheder inden for udvikling og produktion af komponenter til E-Mobility-segmentet, hvor stort set alle elektriske drev er udstyret med en gearkasse, hvori der blandt andet anvendes aksler med koniske gear.

Hvad angår brændselscellelastbiler, så kræver køretøjets elektriske drev ligeledes højpræcisionsaksler, såvel som andre komponenter med behov for meget fine overflader eksempelvis til højtrykskompressorer.

Studer ser her muligheder for højproduktiv slibning og præsenterer på GrindingHub 2022-messen i Stuttgart, den 17. til 19. maj, flere verdenspremierer, konstateres det.

Virksomheden er i dag en del af tyske United Grinding Group, hvis maskiner i Danmark forhandles af Masentia A/S, Odense.

Læs hele det spændende artikel i online-versionen af Teknovation 6/2022 ved at klikke her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik