Teknovation Logo
robot

 
  • Den aktuelle udgave kommer bredt omkring aktuelle branchetiltag i både ind- og udland, og inden for såvel spåntagende metalbearbejdning, pladebearbejdning som Additive Manufacturing.

12. maj 2022, kl. 12:58 

I uge 20 er der Grand Opening

teknovationNr. 6 - 2022   Så er den seneste udgave trykt og afleveret til distributørerne, som omdeler fra mandag. Allerede nu kan man læse de 56 spændende sider i online-versionen, og her blandt andet se mere om Mazak Danmarks Grand Opening i Middelfart i den kommende uge.


Den 18. maj vil den officielle indvielse af Yamazaki Mazak Danmark A/S's moderne domici i Middelfart, ud mod E20-motorvejen, finde sted, når repræsentanter fra både moderselskabet såvel som søsterselskaber i Europa samles.

19. og 20. maj følges så op med åbent hus, hvor besøgende ved seks opstillede Mazak CNC-maskiner kan inspireres af det faglige omdrejningspunkt med fremstilling af forskellige cykelemner, der er et gennemgående tema på tværs af opstillingerne og hos rækken af gæsteudstillere ved arrangementet, for at markere den kommende Tour de France-start i Danmark. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Det - og meget mee - er i fokus i den aktuelle udgivelse, hvor der også stilles skarpt på blandt andet OSG Scandianvia A/S' udnævnelse til dansk eneimportør af Tungaloy, DAMRC's World Class-ambitioner på ryggen af en flot 25 millioner kroner-bevilling fra Industriens Fond, TechDay-event ved CNC Force ApS, rekord-kvartal fra DMG MORI AG, Coromant-chefskifte i Danmark, Bearbejdningsdage 2022 den 17. og 18. maj hos DTU Ballerup, Doosan-leverance hos KS Maskinteknik, de kommende Open House-dage ved Weiler i Emskirchen i juni, Lehmanns seneste fem-aksede drejebord og Seco Tools' grønne tiltag.

Pladebearbejdnings-temasiderne går blandt andet tæt på Trumpfs aktuelle lancering af seneste generation af lasere ligesom der blandt andet er teknologiartikler om finretning og vandlaserskæring med mere. Additive Manufacturing, AM, er også et omdrejningspunkt denne gang, og bererer Prototal Damvigs seneste tiltag inden for såkaldt SAF-teknologi, Norsk Titaniums 3D-metalprintede landingsstel ligesom AM i år også havde sit intog ved DM i Skills-konkurrencerne.

Læs også om den seneste udvikling inden for plastteknologi i øvrigt samt den spændende artikel i stafetserien om dansk produktion i en brydnignstid, hvor det denne gang er CEO Rasmus Niebuhr, Niebuhr Gears A/S. der giver sit bud på Danmarks fastholdelse af den konkurrencedygtige position vi er i og meget meget mere.

Se online-udgaven ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik