Teknovation Logo
robot

 
  • Tyske Weiler holder åbent hus i tyske Emskirchen den 22. og 23. juni, hvor de seneste maskiner i Weiler- og Kunzmann-byggerækkerne vises frem ligesom der stilles skarpt på Weilers Education 4.0-undervisningskoncept.

10. maj 2022, kl. 15:48 

Digitalisering og uddannelse i fokus hos Weiler

22. og 23. juni er der mulighed for at komme helt tæt på Weiler- og Kunzmann-byggerækkerne, når der holdes åbent hus ved Weiler-værket i Emskirchen, ikke så langt fra Nürnberg. Her slås også et slag for Education 4.0-undervisningskonceptet.


Der er både drejning og fræsning hos Weiler i det sydtyske den 22. og 23. juni ved årets Open House, understreger producenten, som har en række løsninger, der bliver demonstreret for første gang.

Det gælder blandt andet i Weiler-programmet, hvor man for første gang vil vise en såkaldt servokonventional præcisionsdrejebænk, model C35 HD, mens man på fræsesiden, i Kunzmann-produktlinjen, har premiere på Wf610 CNC.Desuden vises de netop lancerede Weiler Primus VC plus, Weiler Praktikant med Education 4.0-konfiguering og Kunzmann WF 410 MC, ligeledes konfigureret med Education 4.0.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Dertil kommer det øvrige maskinprogram, som vil være repræsenteret samt ikke mindst Education 4.0, der er et totalkoncept hvor Weiler og Kunzmann indfører brugere i manuel og semiautomatisk fremstilling og løfter interesserede videre ind i den digitale verden. Egenskaber som undervisningsvideoer lokalt på maskinerne sammen med netværksløsninger for dels distribuering af opgaver, men også for monitorering af arbejdsprocessen.

Central styring af for eksempel funktionsbegrænsning er en anden åbenlys nyttig funktion i en undervisningssituation. Således kan arbejdsprocesserne gradvist indføres i undervisningen, understreger direktør Lasse Petersen, Sandstrøm & Petersen, der har forhandlingen af Weiler og Kunzmanns maskiner i Danmark, og som også vil være at træffe i Emskirchen i dagene 22. og 23. juni.

Interesserede kan se mere og registrere sig til Weilers Open House 2022 ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik