Teknovation Logo
robot

 
  • UnitedGrinding præsenterer tre verdenspremiere ved årets GrindingHub-messe i Stuttgart, hvoraf en Studer-maskine er dedikeret til E-Mobilitysegmentet.

28. april 2022, kl. 14:52 

Tre verdenspremierer i Stuttgart

2021-året var et begivenhedsrigt et af slagsen for schweiziske Studer, der sluttede af med den travleste december i firmaets historie. Aktuelt er E-mobility højt på agendaen, hvilket virksomheden vil demonstrere med tre verdenspremierer under GrindingHub-messen til maj i Stuttgart.


Producenten af højpræcisions CNC-rundslibere Studer startede 2021 med et aktivitetsniveau i den lavere ende. Men undervejs på året steg ordremængden for gradvist at slutte helt i top.

Det fortalte CEO, Jens Bleher, ved det årlige Motion Meting-event, der på grund af COVID-pandemien igen foregik online.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Udviklingen betød, at året på ordresiden nåede op blandt de bedste nogensinde for firmaet, der har produktion i byerne Steffisburg og Biel i kantonen Bern, såvel som i Tjekkiet og Kina.

På trods af at en stor del af firmaets omsætning gennem årene kan tilskrives produktionen af dieselmotorer til eksempelvis automobilindustrien, så melder virksomheden nu om store muligheder inden for udvikling og produktion af komponenter til E-mobility-segmentet.

Det er således konklusionen, at forandringerne inden for automobilindustrien lige nu tager fart i takt med det stigende politiske pres på verdensplan for at reducere CO2-emissioner og luftforurening.

Ændringerne medfører trods nedgang i aktuelle segmenter, ifølge producenten, også store muligheder, da stort set alle elektriske drev er udstyret med en gearkasse, hvori der blandt andet anvendes aksler med koniske gear.

Hvad angår brændselscellelastbiler, så kræver køretøjets elektriske drev ligeledes højpræcisionsaksler, såvel som andre komponenter med behov for meget fine overflader eksempelvis til højtrykskompressorer.

Sidste sommer startede Studer af den grund et udviklingsprojekt med henblik på at udvikle en maskine, der supplerer porteføljen og er målrettet behovet i produktionen af E-mobility-komponenter.

Denne vil traditionen tro byde på muligheder for højproduktiv slibning og blive præsenteret på årets GrindingHub-messe i Stuttgart 17. til 20. maj sammen med to andre verdenspremierer, konstateres det.

Virksomheden er i dag en del af tyske United Grinding Group, hvis maskiner i Danmark forhandles af Masentia A/S.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik