Teknovation Logo
robot

 
  • Vargus' Business Development Manager Mario Sztern opfordrer interesserede brugere inden for gevindfremstilling til at afprøve MACH TT, og ved selvsyn konstatere den øgede arbejdshastighed såvel som længere værktøjslevetid.

14. januar 2022, kl. 08:42 

Vargus introducerer MACH-linjer

Vargus har med et globalt launch aktuelt introduceret MACH TT- og MACH TM-løsningerne inden for gevindfremstilling og boring.


En markant øget gevindfræsehastighed og nærmest dobbelt op på produktiviteten, samtidig med at værktøjslevetiden øges.

Det er den forskel, som Vargus har jagtet i udviklingsarbejdet igennem de seneste to år, hvor man nu kan løfte sløret for resultaterne, med MACH TT-platteløsningerne og de tilhørende specialholdere.

I de kommende uger vil eksisterende kunder teste løsningerne i egen fremstilling, og i løbet af årets andet kvartal, vil sortimentet blive frigivet til salg.

MACH TT er ikke bare en opgradering af hidtidige gevindfræseløsninger fra Vargus. Der er tale om tilføjelsen af en samlet værktøjsfamilie til primært supersonisk gevindfræsning, understreger Vargus, og fremhæver videre, at alle aspekter har været "tænkt forfra", og samtidig er udviklet med de seneste maskinoptioner for øje.

"MACH TT omfatter en komplet værktøjsfamilie, med selvstændige platter, egne geometrier en særligt udviklet belægningsteknologi og tilhørende særlige fastgørelsesenhed, plattesæder og værktøjsholdere," understreger Business Development Manager Mario Sztern, Vargus, der er direkte repræsenteret i Danmark gennem Vargus Scandinavia A/S, Skanderborg.

Laboratorietests ved producenten har dokmenteret en op til fem gange hurtigere gevindfremstilling i forhold til hidtidige standardværktøj i eget program samtidig med at der er opnået yderligere 25 procents værktøjslevetid, understreger Mario Sztern.

Ud over MACH TT introduceres ligeledes i andet kvartal MACH TM til gevindboring, hvor der er fire skær i forhold til hidtil maksimalt tre, og tilsvarende anvendt den senest udviklede belægningsteknologi.

Med indvendig køling, optimeret spånafgang, øget værktøjslevetid og særligt design, der efterlader optimerede overflader har Vargus samtidig opnået dobbelt op i gevindboring samtidig med en fordobling af værktøjslevetiden, understreger Mario Sztern, som opfordrer interesserede til selv at afprøve MACH TT og MACH TM i egne maskiner og med egne emner.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik