Teknovation Logo
robot

 
  • Jytte Laursen har søgt nye udfordringer som projekt- og kommunikationskoordinator på DTU Mechanical Engineering. ATV-Semapp har alle årene haft hjemme i bygninger ved DTU i Lyngby.

Jytte Laursen til DTU

Den hidtidige sekretariatsleder ved ATV-Semapp, Jytte Laursen, har sagt ja til jobbet som Projekt- og kommunikationskoordinator på DTU Mechanical Engineering.


Jytte Laursen takker efter 6,5 års ansættelse nu af som sekretariatsleder for videndelingsnetværket ATV-Semapp.

Med foreningen har hun har været med til at planlægge og afholde en lang række faglige arrangementer målrettet metal-, plast- og den øvrige del af maskinindustrien i Danmark.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Sekretariatet i foreningen, der er tilknyttet Akademiet for de Tekniske Videnskaber, ATV, vil fremover bestå af koordinator, Charlotte D. Leser, og sekretariatsmedarbejder, Pernille Blom, oplyser Jytte Laursen.

De kommer ikke til at mangle beskæftigelse i år, da ikke færre end ni arrangementer aktuelt er i kalenderen, såvel som yderligere to under planlægning.

Blandt andet er et arrangement den 12. oktober i støbeskeen.

Her vil der ud over det faglige indhold være en markering af ATV-Semapps 40 års jubilæum for etableringen, der skete i 1982 under den tidligere sekretariatsleder, Erling Dam Mortensen, som Jytte Laursen samarbejdede med under de første år af sin ansættelse.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik