Teknovation Logo
robot

 
  • Michael Lundbech er mandag blevet fejret på Ringsted-virksomheden i forbindelse med hans 50 års fødselsdag. Her ses han i den senest tilføjede plastsprøjteafdeling, hvor der fremstilles mikroplastemner.

3. januar 2022, kl. 14:46 

Michael Lundbech fejret på sin 50 års fødselsdag

Indehaveren af Ringsted-virksomheden Michael Lundbech A/S, der også har lagt navn til virksomheden er mandag blevet fejret behørigt af virksomheden på sin 50 års fødselsdag.


Indehaver og direktør Michael Lundbech har mandag rundet et skarpt hjørne, meddeler virksomheden af samme navn, som han stiftede tilbage i 1999.

Siden opstarten i Ringsted-faciliteterne er der udvidet af flere omgange, og den avancerede værktøjsmager-afdeling råder også over en række CNC-maskiner til gnist- respektive spåntagende CNC-bearbejdning med højeste automationsgrad.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Udviklingen er i de seneste år blevet fulgt yderligere op med etablering af egentlig mikroplast-fremstilling i særligt etablerede renrums-faciliteter, ligeledes i Ringsted, og ikke langt fra hoveddomicilet.

Samlet beskæftiges således i dag omkring 30 højt specialiserede medarbejdere på de to adresser, der understøtter en række inden- som udenlandske kunder med avancerede High End-værktøjsløsninger og tilhørende dokumentation såvel som den egentlige plastsprøjtestøbning, som ligeledes er højt automatiseret.

Hovedparten af kundesegmentet er i Europa, såvel som der er kunder i både Asien og Nordamerika.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik