Teknovation Logo
robot

 
  • Der bliver god aktivitet i messehallerne, når der 8. til 11. februar holdes VTM Summit 2022 i Odense. Straks fra besøgerregistreringens åbning melder mange sig til.

1. december 2021, kl. 09:00 

Stor besøgsinteresse for VTM-messe

Om godt to måneder samles beslutningstagerne fra metalindustrien ved VTM Summit 2022. Straks fra start er der stor interesse for at registrere sig blandt de kommende besøgende.


Besøgstilmeldingen til VTM Summit 2022, der holdes 8. til 11. februar i Odense Congress Center, er aktuelt åbnet, og arrangørerne kan glæde sig over tilmeldingerne, som på nuværende tidspunkt er noget bedre end forventet.

Selv om der stadigvæk er god tid til at sikre sig adgang, så har der således fra start været godt gang i tilmeldingerne blandt de kommende besøgende:

"Vi er positivt overrasket over, at så mange, af de kommende besøgende så tidligt tilmelder sig VTM Summit 2022. Traditionelt skal vi tættere på messens start før, at der for alvor kommer gang i tilmeldingerne, men, på nuværende tidspunkt kan vi altså mærke, at de besøgende virkelig er klar og ser frem til igen at kunne have et dansk mødested for den danske metalindustri, siger Krista Kristensen, der er messens projektleder.

I midten af november afholdte VTM Summit også et Kickoff-møde for udstillerne til den kommende messe, og blandt de flere end 60 fremmødte virksomheder var meldingen også klar. De glæder sig til endnu engang at komme på messe i Danmark, og flere af udstillerne har desuden tilkendegivet, at de har produklanceringer med til VTM Summit 2022.

"Vi mærker tydeligt opbakningen blandt vores 120 udstillere, så derfor fortsætter vi også markedsføringen af messen overfor de besøgende, ligesom vi knokler på for at få de sidste faglige aktiviteter og temaer som iSMART, Made in Metal og VTM Future på plads. Jeg er slet ikke i tvivl om, at vi nok skal få stablet en messe på benene, som bliver på højde med den seneste messe," siger Krista Kristensen.

Allerede tilbage i september 2021 kunne arrangørerne bag VTM Summit 2022 melde ud, at endnu en hal måtte tages i brug på grund af efterspørgsel blandt udstillerne. Ligesom arrangørerne i sidste uge kunne melde ud, at de toneangivne virksomheder Sandvik Coromant, Prototal Damvig og Dansk AM Hub er med på temaområdet iSMART. På temaområdet demonstrerers Additive Manufacturing, AM, og SMART Manufacturing, hvor det er digitalisering, intelligente løsninger og teknologierne, som præsenteres og tydeliggøres på udvalgte stande og foredragsområdet.

På åbningsdagen er der også særlige aktiviteter for områdets lærlinge, hvortil der også er stor forhåndsinteresse.

Interesserede kan registrere sig gratis ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik