Teknovation Logo
robot

 
  • Hovedsædet, der også omfatter egenfremstilling af XYZ CNC-maskinerne i engelske Burlescombe nær Tiverton.

24. november 2021, kl. 08:38 

XYZ-maskiner hos Kurt Rasmussen Værktøjsmaskiner Eftf.

A/S Kurt Rasmussen Værktøjsmaskiner Eftf., Horsens, har føjet yderligere et agentur til rækken i form af repræsentationen for engelske XYZ Machine Tools i Danmark.


Efter nu godt to år i Henrik R. Jensen og Pia Jensens ejerskab er der kommet godt gang i aktiviteterne i selskabet, der blandt andet er rykket til Horsens, og har fået suppleret aktiviteterne med salg af CNC-maskiner.

Og her vil man - ud over det øvrige program - også kunne introducere engelske XYZ Machines Tools' maskiner, som kører med Prototrak CNC-styring.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Virksomheden har mulighed få demonstration af styringen ved hjælp af en transportabel styring hos Kurt Rasmussen Værktøjsmaskiner samt naturligvis høre meget mere om programmet af fortrinsvis CNC fræse- og drejemaskiner samt Robo-Tend-automatisering. 

Horsens-virksomheden repræsenterer også en række af de øvrige maskinagenturer, der på CNC-siden også tæller Kasuga, Lilian og Manford såvel som man tilbyder reparation og service og er skandinavisk agenturholder på Newall digitalt måleudstyr.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik