Teknovation Logo
robot

 
  • Ole Midtgaard (t.v.) og Jan Frank Pedersen (t.h.) giver hånd på handlen.

23. november 2021, kl. 07:28 

Fem-akset til DTU i Lyngby

Værkstedet på DTU Mekanik i Lyngby har fået et 'næste generations' 5-akset bearbejdningscenter fra Okuma, fremhæver Flextek A/S.


Nærmere bestemt er der tale om maskinen Genos M460V-5AX, der er kommet på plads ved siden af universitetes øvrige maskinpark fra den japanske CNC-maskinproducent.

Salgschef for den danske Okuma-forhandler, Flexteks Ole Midtgaard, der har stået salget og sparring med DTU-værkstedsleder Jan Frank Pedersen, betegner maskinen som et 'næste generations' fem-akset bearbejdningscenter specielt designet til fremstiling højpræcisionsemner.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


De senste tre år er maskinsetup og undervisningen i værksted blevet forandret med henblik på at få de studerende til at designe hele fremstillingsprocessen smartest muligt.

Blandt andet er det meningen, at de studerende skal lade sig inspirere af mulighederne for optimering gennem dataopsamling under produktionen, som alle tilgængelige maskiner er gjort klar til.

Fremgangsmåden med et feedback loop, hvor data opsamles og processer optimeres på baggrund heraf, er i meget korte træk ønsket med setupet, der er inspireret af visionen om Industrie 4.0.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik