Teknovation Logo
robot

 
  • Den opsøgende konsulenttjenste fra Industriens Kompetenceudviklingsfond har været et aktiv for metalindustriens virksomheder, der er gode til at tilbyde mere efter- og videreuddannelse, noterer Industriens Uddannelser.

17. november 2021, kl. 15:08 

Flere og flere går i gang med videre- og efteruddannelse

Metalindustriens virksomheder er gode til at tilbyde mere efter- og videreuddannelse, noterer Industriens Uddannelser, og understreger, at væksten er godt hjulpet på vej af Industriens Kompetenceudviklingsfonds opsøgende konsulenttjeneste.


Der er behov for flere velkvalificerede faglærte i metal- og maskinindustrierne i disse år, og blandt flere initiativer, så har Industriens Uddanneleser noteret en stigende interesse hos virksomhederne, som er gået i gang med systematisk og strategisk efter- og videreuddannelse.

Det er primært eksisterende medarbejdere, der er omfattet af den aftalte ordning, og så oven i hatten også nyansættelser, som får tilføjet kompetencer gennem videreuddannelse i opstartsforløb.
 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Industriens Uddannelser noterer sig også, at den opsøgende konsulenttjeneste under Industriens Kompetenceudviklingsfond har hjulpet ordningen godt på vej, viser aktuel evaluering.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik