Teknovation Logo
robot

 
  • Blandt efterårets Coromant-lanceringer er blandt andet CoroCut QI, der fuldender CoroCut Q-platformen.

Teknovation nr. 13/2021

CoroCut QI fuldender CoroCut Q-platformen

Sandvik Coromant lancerer aktuelt CoroCut QI, en serie skær til indvendig sporstikning og aksialsporstikning, specialdesignet til mindre diametre. Med QI er CoroCut Q-platformen fuldendt, fremhæver producenten.


CoroCut QD til afstikning og CoroCut QF til sikker aksialsporstikning er blevet suppleret med CoroCut QI, til mindre diametre, omfattende et udvalg af optimerede værktøjsløsninger til af- og sporstikningsopgaver, og med CoroCut Qi fuldendes således CoroCut Q-platformen.

Alle skærene passer i værktøjsholdere til både indvendig sporstikning og aksialsporstikning. CoroCut QI, der er opdelt i områderne indvendig sporstikning og aksialsporstikning, er en opgradering af T-max Q-Cut 151.3-programmet. Det forbedrede design med mindre tolerance på skærkantafrundingen og indvendig køling til værktøj til både indvendig sporstikning og aksialsporstikning giver øget spånkontrol, 10 procent højere produktivitet og 20 procent længere værktøjslevetid, fremhæver Coromant. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


CoroCut QI er med en optimeret skærlejevinkel, der giver lettere skæreforløb og lavere skærekræfter og dermed mere vibrationsfri bearbejdning. Der er også føjet et railskærleje til, der giver en mere stabil og præcis skærposition og dermed minimerer skærbevægelser. Desuden sikrer værktøjsholderne med skruefastspænding bedre stabilitet og højere processikkerhed, og skærene med øget skærkantkvalitet giver derved længere værktøjslevetid og højere overfladekvalitet, fremhæver Product Manager Angélica González, der er ansvarlig for CoroCut Q-platformen hos Coromant.

CoroCut QI-skæret er specialdesignet til små diametre, der kræver stor præcision. Eksempelvis er minimum huldiameter ved indvendig sporstikning mellem 12 og 60 millimeter, med en stikdybde på to til elleve millimeter. Aksialsporstikningsskær kan anvendes til en første indstiksdiameter på 16 til 102 millimeter med en stikdybde på 5,5 til 20 millimeter.

Skærgeometrierne varierer fra -GF, et skarptslebet skær til indvendig sporstikning, -TF med direkte presset geometri til aksialsporstikning og indvendig sporstikning samt drejning, plus -RM, der er ideel til ikke-lineær drejning såsom indvendig profil- og planbearbejdning. 

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik