Teknovation Logo
robot

 
  • Standpersonalet bestod både af virksomhedsansvarlige og af rollemodeller, som har gennemført industriteknikeruddannelsen ved henholdsvis MJC Metal eller Welltec. Det gav god kontakt til de besøgende unge, konstaterer industritekniker.nu.

1. november 2021, kl. 07:28 

Omkring 250 præsenteret for karrieremuligheder i Esbjerg

Forleden afviklede Rybners i Esbjerg Karrierevalg 2021, hvor omkring 250 folkeskoleelever, og hertil lidt flere forældre, udnyttede muligheden og blev introduceret for blandt andet industriteknikerfaget.


Lærlingeiniativet industritekniker.nu's regionale virksomheder, anført af MJC Metal og Welltec, havde satset stort med flere emnepodier, specialprogrammeret robot og en flot  Welltec-virksomhedspræsentation på video.

Hertil var der unge rollemodeller med som standpersonale, sammen med repræsentanter for de to virksomheder, så de besøgende kunne tale med nyudlærte, og dermed få bragt tingene i øjenhøjde, hvilket bestemt flytter en del unges interesse hen til metalindustrien, noterer industritekniker.nu-initiativtagerne.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Lokalt vil man også fremadretet lave nogle fælles virksomhedsbesøg for både grundskoleelever og GF1-elever fra Rybners, og  kontakte andre virksomheder, da man alle har en fælles interesse omkring mere kvalificeret arbejdskraft, lyder det fra industritekniker.nu.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik