Teknovation Logo
robot

 
  • Et rekordstort antal CNC-maskiner demonstreres under spån ved VTM Summit 2022, der holdes for fjerde gang i Odense Congress Center.

22. oktober 2021, kl. 08:38 

Om godt 100 dage gælder det VTM Summit 2022

Nedtællingen er for alvor i gang frem mod brancheeventet VTM Summit 2022, der samler den danske metalindustri om fire spændende dage i Odense Congress Center, den 8. til 11. februar.


Hvis man laver nedtælling i metermål, så er det ved nu afklipningen skal indledes frem mod åbningsdagen for VTM Summit 2022, den 8. februar i Odense Congress Center.

Forberedelserne blandt udstillerne bliver nu stadig mere intense, og en rundspørge blandt en række af maskinudbyderne viser, at der bliver rekordmange CNC-maskiner med strøm på i messehallerne, både inden for de spåntagende discipliner; fræsning, boring, drejning, gnistning og slibning såvel som inden for pladebearbejdningsområderne; fiberlaserskæremaskiner, kantbukkecentre, maskinsakse og profilbukkemaskiner med meget mere.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


De besøgende kan således se frem til at se metalbearbejdning Live i Odense, hvor over 100 metalbearbejdende CNC-maskiner kommer i drift.

Ud over den store interesse for at vise egentlig metalbearbejdning er det også værd at bemærke, at udstillerne tilsammen repræsenterer og viser de seneste muligheder til moderne produktion – fra arbejdende CNC-metalbearbejdningsmaskiner og tilhørende holdende som skærende værktøj over målemaskiner, Cad/Cam og CNC-styringer, til køle-/smøremidler og industriel automatisering, ikke mindst med robotautomatisering og digitalisering i fokus.

Se den foreløbige udstillerliste ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik