Teknovation Logo
robot

 
  • TaeguTec Scandinavia-direktør Tom Holmgreen glæder sig over den aktuelt indgåede internationale aftale med Baettr.

16. oktober 2021, kl. 10:14 

Baettr og TeaguTec i internationalt samarbejde

teknovationNr. 11 - 2021   I den globale konkurrence er det nødvendigt, at Baettr konstant forsøger at producere hurtigere, bedre og smartere. Derfor har virksomheden indgået en strategisk og international samarbejdsaftale med TaeguTec.


I den globale konkurrence er det nødvendigt, at Baettr konstant forsøger at producere hurtigere bedre og smartere. Derfor har virksomheden indgået en strategisk og international samarbejdsaftale med TaeguTec.

Baettr Lem A/S’ administrerende direktør Peter Pallishøj glæder sig over den aktuelt indgåede internationale strategisk samarbejdsaftale med TaeguTec:
”Det er en aftale, hvor vi ser på samarbejdet, pris og leverancer, i en global kontekst, og som inkluderer alle vores sites i Europa og Kina. Det er en manifestering af et partnerskab, der startede for mange år siden, men hvor vi har haft behov for at få ens behandling i Danmark og Kina, hvilket er grundlaget for et mere strategisk samarbejde og hvor vi udnytter de gennemtestede- og tekniske kompetencer fra Europa på tværs. Vi tror på værdien af et langvarigt strategisk samarbejde. Blandt andet fordi der er relativt store omkostninger ved at skifte leverandør,” siger Peter Pallishøj i det aktuelle Teknovation - 11/2021.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Specialværktøj er ofte væsentligt dyrere end standardværktøj, og derfor er det typisk store virksomheder med masseproduktion, hvor det kan betale sig at anvende skræddersyede specialværktøj, eller kombiværktøj, som TaeguTec Scandinavia-direktør Tom Holmgreen kalder det. Internationalt gælder det specielt inden for produktion af eksempelvis biler, fly og skibe:

”Med kombiværktøj, som er tegnet efter kundens behov, kan man udføre flere operationer på en gang. Man kan kombinere flere applikationer i ét værktøj. Det kan være planfræsning, kantfræsning og radiusfræsning. Man derfor opnå en stor besparelse i maskintiden. Vi har eksempler på, at man med standardværktøjer kan lave et emne pr. time, og med tailormade værktøjer kan køre to emner igennem på en time. Man sparer skiftetider. I stedet for at tage det ene standardværktøj frem, og lukke det ned, og tage det standardværktøj frem og lukke det ned, man køre hele operationen på en gang,” siger Tom Holmgreen.

Læs hele den spændende artikel i online-udgaven, der er tilgængelig ved at klikke her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik