Teknovation Logo
robot

 
  • Flere og flere producenter er opmærksomme på BlechExpos øgede internationale betydning, og prioriterer tilstedeværelse og dialog med de besøgende om de seneste ”megatrends” inden for pladebearbejdning.

16. oktober 2021, kl. 12:04 

18 sider BlechExpo-foromtale

teknovationNr. 11 - 2021   Den aktuelle udgivelse rummer et stort BlechExpo 2021-specialtema, hvor den kommende messe i Stuttgart introduceres, så de danske beslutningstagere, der skal afsted den 26. til 29. oktober kan møde velforberedte frem.


For to år siden tiltrak den kombinerede BlechExpo- og Schweisstec-messe i Stuttgart et rekordstort antal branchefolk herunder flere udenlandske besøgende end nogensinde før med samlet 41.152 personer gennem tælleapparaterne, der kunne s 1.498 udstillere fra 36 nationer at besøge på et areal lige omkring 108.000 kvadratmeter. Den 15. udgave af BlexExpo er mindre grundet Covid-19-pandemien, men til gengæld resulterer det formodentlig i gode muligheder for dem, der deltager, fortrinsvis de europæiske producenter. Og når muligheden endelig er der for at mødes ’ansigt til ansigt’, så kan de måske oven i købet sikre sig hurtig levering af en ’messemaskine’.

Arrangørerne fra P. E. Schall GmbH & Co. har ikke meldt specifikke ambitioner/mål ud for årets udgave, men alene det, at det er lykkedes at samle omkring 1.000 udstillere i ni haller, bør vel anses som en succes efter omstændighederne.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Årets store temaer er digitalisering, bæredygtighed og proceseffektivitet inden for rammerne af produktionslandskab i kontinuerlig forandring.

Disse ’megatrends’ driver udviklingen inden for metalbearbejdende industrier, der således er i en rivende udvikling, som samfundet er det i stort. Men, ikke mindst for de mindre og mellemstore pladebearbejdende virksomheder kræver det et markant teknologisk drive for at klare sig i konkurrencen.

Læs meget mere i den 18 sider store foromtale i det aktuelle Teknovation - 11/2011 - online-udgaven er tilgængelig ved at klikke her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik