Teknovation Logo
robot

 
  • Coromant-centret i Sandviken var omdrejningspunktet for Coromant Danmarks Mette Foldagers virtuelle Live-præsentationer.

14. oktober 2021, kl. 17:46 

Danskere blev klogere på OptiThreading

En gruppe af danske kunder har aktuelt været på virtuelt besøg i Coromants Tech Center i Sandviken, hvor de blev præsenteret for Livedemoer med OptiThreading i fokus.


Sandvik A/S havde torsdag inviteret til virtuelle live-demoer om OptiThreading, som er et modul fra CoroPlus Tool Path-softwaren, der tilbyder brugerne god spånkontrol, ingen vibrationsmærker og en øget overfladekvalitet.

Det var Coromants specialist på området Mette Foldager, der stod for præsentationen fra Coromants Tech Center i Sandviken på sitet.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Mette Foldager introducerede OptiThreading, som er en metode med oscillerende værktøjsbevægelser, der sikrer en optimal kontrolleret spånbrydning ved gevinddrejning. Metoden sikrer gentagen afbrudt spån i alle overløb, bortset fra det sidste, og er udviklet til CoroThread 266-gevinddrejningssystemet.

Hvis andre end deltagerne fra dagens virtuelle event vil vide mere om OptiThreading, så har Coromant i Mette Foldager en specialist, der effektivt kan orientere nærmere, fremhæver Coromant. 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik