Teknovation Logo
robot

 
  • Mang interesserede unge GF1-elever var mødt frem på dagen.

1. oktober 2021, kl. 15:18 

Sådan kommer flere unge til industriteknikerfaget

Syddansk Erhvervsskole, SDE, inviterede i uge 39 GF1-elever og industrivirksomheder til en snak om  erhvervsuddannelserne. Og her gjorde Industriteknikerlærlinge et stort indtryk, fremhæver Industritekniker.nu.


GF1-elever fra Robot, Teknologi og Automatik ved SDE i Odense og virksomheder inden for industrien var i sidste uge - af erhvervsskolen - inviteret til en snak om de forskellige muligheder for få en erhvervsuddannelse.

I den forbindelse havde SDE Odense inviteret lærlinge fra industrien til at fortælle om uddannelsen til industritekniker, og de gjorde, i følge foreningen Industritekniker.nu, et STORT indtryk.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


De fik således rykket ved nogle af elevernes ønsker om en erhvervsuddannelse, og flere har nu, ifølge foreningen, valgt at gå industrivejen fremfor elektrikervejen, som de troede de ville.

I den forbindelse sender Industritekniker.nu en stor hilsen til de seje lærlinge fra Inwatec ApS, Claus Andersen Rustfrit Stål og Envases Europe A/S, der fik stor ros for deres oplæg og indsats i arrangementet, fremhæves det.

Om nogen har idéer til et lignende arrangementer, så er det bare at kontakte organisationen bag Industritekniker.nu, så flere unge fremover vælger at tage industrivejen, konstateres det.
 


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik