Teknovation Logo
robot

 
  • På de netop lancerede modeller SL-7 og SL-10 åbner eksempelvis døren opadtil og den store åbning giver et forbedret arbejdsområde ved ændringer i opsætningen eller vedligehold, fremhæver Star.

22. september 2021, kl. 16:04 

Star lancerer to modeller i SL-serien

teknovationDen Milano-aktuelle producent af drejebænke Star tilføjer nu to modeller til bearbejdning af mindre emner i virksomhedens SL-serie af CNC-langdrejere.


Med tilføjelsen af modellerne SL-7 og SL-10 i Stars SL-serie af langdrejeløsninger, der bliver tilgængelige fra oktober 2021, venter den japanske producent pæn interesse på EMO 2021, meddeler den danske forhandler Flextek A/S.

De to maskiner er blevet udviklet målrettet mod et stigende behov for bearbejdning af små diametre til eksempelvis automobilindustrien og medicinalindustrien, fremhæves det.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Maskinerne skal komplementere udvalget af producentens maskiner med multi-bearbejdningskapacitet, der aktuelt baserer sig på modellen SR-10J type C i sortimentet af maskiner til bearbejdning af små diametre.

SL-7 og SL-10 kan bearbejde diametre på op til henholdsvis 7 og 10 millimeter.

Forskellige strukturelle designs er implementeret for at optimere operabilitet og brugbarhed for operatøren, og dertil er der, ifølge producenten, tænkt på tilgangen til arbejdsrummet, med det nye design.

Endelig betyder designændringer omkring styringspanelet øget fleksibilitet og bedre synlighed under bearbejdning. Og så har softwaren fået tilføjet flere praktiske funktioner som for eksempel en automatisk backupfunktion, der muliggør gendannelse af parametre og programmer, konstaters det.

Star udstiller i Hal 4.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik