Teknovation Logo
robot

 
  • Kyocera Unimerco glæder sig over at have fået Henrik Bonde Jespersen som Metal-divisionensn salgschef.

16. september 2021, kl. 09:56 

Henrik Bonde Jespersen nu Metal-salgschef hos Kyocera Unimerco

Værktøjsproducenten Kyocera Unimerco, som har europæisk hovedsæde i Sunds ved Herning, har fået tilknyttet Henrik Bonde Jespersen som Sales Director for Metal-divisionen.


”Vi er rigtigt glade for, at vi kan byde Henrik Bonde Jespersen velkommen som ny overordnet salgsansvarlig for metal-divisionen i Danmark,” fortæller Kyocera Unimerco-CEO Henrik Schurmann.

Henrik Bonde Jespersen har haft operationelt salg og salgsledelse som professionelt omdrejningspunkt gennem mange år, og han har et indgående indblik i industrien og automatisering heraf, fra sit tidligere virke hos SMC Danmark. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Henrik Bonde Jespersen startede oprindeligt sin karriere som maskinarbejder og har siden suppleret med releveante uddannelser indenfor salg og ledelse.

”Med ansættelsen af Henrik Bonde Jespersen i vores Metal-division vil vi fortsætte udviklingen af gode proces- og værktøjsløsninger til metalindustrien – i tæt samarbejde med vores kunder – ligesom vi ønsker at sikre fortsat profitabel vækst og styrkelse af vores markedsposition”, fortsætter Henrik Schurmann.

Henrik Bonde Jespersens start hos Kyocera Unimerco medfører samtidig en afløsning af den tidligere salgschef, Simon Sondrup.Simon Sondrup, der har fået større udfordringer internt i virksomheden, og således er udnævnt til Group Head of Portfolio, med det globale ansvar for koncernens produktportefølje til metalindustrien samt ansvar for marketing og udvalgte kommercielle aktiviteter.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik