Teknovation Logo
robot

 
  • Haimers forskellige modeller indgår i producentens eget testcenter. De seneste vil være i fokus på EMO 2021, den 4. til 9. oktober, ligesom der nu også løbende er mulighed for en Live-demonstration hos OSG Scandinavia i Roskilde.

16. september 2021, kl. 07:52 

Oplev Haimer hos OSG

teknovation Haimers krympnings-, afbalancerings- og værktøjsindstillingsenheder er at finde i Milano den 4. til 9. oktober, men man kan også opleve dem løbende i producentens Tech Center samt nu også i Roskilde, hvor OSG Scandinavia gerne giver en demonstration.


OSG Scandinavia A/S meddeler, at man har mulighed for at tilbyde en Live-demonstration af Haimers teknologier i Roskilde-faciliteterne, så interesserede ikke bare oplever mulighederne bag en skærm, men får "Hands On".

Det er den rigtige måde at blive introduceret for krympeteknologien på, understreger OSG Scandinavia, som også gør opmærksom på muligheden for at møde Haimer på en godt 150 kvadratmeter stor stand på EMO 2021-messen i Milano, den 4. til 9. oktober. Dertil er der også mulighed for at besigtige producentens Tech Center, hvor hele produktprogrammet er tilgængeligt.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Og så er der nu også inhouse-muligheden hos den danske Haimer-repræsentant, OSG Scandinavia, hvor interesserede kan opleve en fuldautomatisk Haimer-krympemaskine Live, og over en kop kaffe få en demonstration af de mange features samt selv komme helt tæt på mulighederne.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik