Teknovation Logo
robot

 
  • TripleCut i Vejle slår aktuelt et slag for værdien af udveksling af færdige Cad-/Cam-filer mellem virksomheden og deres kunder.

15. september 2021, kl. 17:54 

Fra tegninger til virkelige produkter

TripleCut A/S i Vejle har specialiseret sig i spåntagende bearbejdning af rustfri og højtlegerede metaller i tæt dialog med kunderne, også det gælder løbende optimering.


​Avancerede CNC-maskiner og robotter gør det ikke alene. Der skal også velkvalificerede håndværkere til, for at skabe de kritiske dele og emner, der skal fremstilles, ikke mindst når det gælder emner i rustfri og højtlegerede metaller.

En løbende dialog mellem parterne er et vigtigt aktiv ligesom brug af de tekniske muligheder i Cad og Cam, understreger man hos TripleCut, som anvender løsningerne Inventor, AutoCAD og GibbsCam. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


I arbejdet med prototypefremstilling og serieproduktion anvendes en række forskellige programmer, som parterne også kommunikerer igennem, hvorved en tegning bliver til et fysisk produkt.

Ud over de interne programmer hos TripleCut er firmaet i stand til at modtage og læse 3D-formater som Parasolid-, SolidWorks-, Solid Edge- og IPT-filer, og kommunikere med udveksling af tegninger i disse formater.

Det gør det muligt at optimere og skabe den optimale fremstillingsproces for de efterøgelnde virkelige fysiske produkter, understreger TripleCut.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik