Teknovation Logo
robot

 
  • Deltagerne ved det kommende event vil blandt andet kunne se fem-akset vertikal CNC-bearbejdning ved Okumas MU4000V ved eventet hos DTU Ballerup.

10. september 2021, kl. 08:28 

Bearbejdningsdage ved DTU Ballerup

Tre af branchens leverandører er gået sammen med DTU om at holde er par dage med spåntagende CNC-bearbejdning i fokus ved faciliteterne i Ballerup den 7. og 8. december.


Ved august måneds Spånliga-event hos Danish Advanced Manufacturing Research Center, DAMRC, samarbejde Flextek A/S og Hoffmann Group Danmark.

Det har nu ført til endnu et samarbejde, denne gang sammen med Esprit Nordic og DTU, hvor de fire parter sammen vil demonstrere "fed CNC-bearbejdning" for interesserede den 7. og 8. december ved DTU's faciliteter i Ballerup.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Forberedelserne er godt i gang hos maskinleverandøren, og således har Flextek reserveret både et vertikalt, fem-akset Okuma MU4000V-Multitaskingcenter og et Okuma Genos L300M-e-drejecenter til arrangementet.

Sammen med Hoffmann og Esprit er der også foretaget den første udvælgelse af værktøj og emner, og alle leverandører er således beskæftiget med at forberede opstillingerne mens DTU Ballerups primære bidrag er at give plads til to dage med CNC-bearbejdning, hvor interesserede kan komme forbi og blive inspireret.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik