Teknovation Logo
robot

 
  • Hårdmetalfræseren Walter MC267 Advance er udviklet til effektiv fremstilling i de ikke-jernholdige materialer, fremhæver AVN Teknik.

Teknovation nr. 9/2021

Walter-hårdmetalfræser til ikke-jernholdige materialer

Hvad enten det gælder bearbejdning af aluminium, kobber eller andre ikke-jernholdige materialer så byder Walter AG’s seneste produktudvikling - MC267 Advance - sig til, fremhæver Walters danske repræsentant, AVN Teknik A/S.


Walter-hårdmetalfræseren MC267 Advance er udviklet og designet til effektiv fræsning i primært ikke-jernholdige materialer, som aluminium og kobber, hvor de fleste ved at bearbejdningsprocessen kan være en udfordring.

MC267 Advance er med center-cut-skær og med to- eller tresnoede endeskær, som giver skæret større stabilitet og mindsker friktionen ved bearbejdningen. Det forlænger levetiden og minimerer risikoen for at spånerne pakker sig sammen imellem værktøj og emnet som bearbejdes, hvilket ellers kan medføre værktøjsnedbrud. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Hårdmetalfræserne MC267 Advance kan med fordel anvendes på maskiner, som kan håndtere både grovbearbejdning samt halvfabrikation og efterbehandling, fremhæver AVN Teknik.

Kombinationen af fræserens geometri (45 grader helixvinkel) og lavvibrationsmikrogeometri muliggør et øget niveau af stabilitet og procespålidelighed.

Med MC267 Advance i en belagt og ubelagt version tilbyder Walter således et fræseværktøj, der er i stand til at reducere vibrationer og friktion, når det gælder fræsning i aluminium, kobber eller andre ikke-jernholdige materialer, understreges det.

Flere informationer: her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik