Teknovation Logo
robot

 
  • Med Fast Line-service samt Iglidur Designer, kan der leveres i batches fra Igus' sprøjtestøbningsafdeling inden for syv dage. (Illustration: Igus GmbH)

8. juli 2021, kl. 09:58 

Individuelle glidelejer på syv dage

Igus GmbH meddeler, at man har indviet en Fast Lane-produktionslinje i igus' interne afdeling for værktøjsproduktion, der muliggør hurtigere produktion af individuelle glidelejer.


Når produktionen af et slidstærkt specielt glideleje skal være hurtig, tænker mange brugere enten på 3D-print eller bearbejdning af ønskede dele fra stangmateriale. Men, for store volumener på 1.000 dele eller mere, er begge processer for dyre i det lange løb. Igus tilbyder derfor nu en produktion af slidstærke glidelejer i specielle dimensioner ved sprøjtestøbning med sin Fast Line-service. Det betyder at batches kan produceres og afsendes til brugeren inden for nogle få dage:

"Ved at investere i vores afdeling for værktøjsproduktion med en egen linje for runde dele med moderne CNC-teknologi, er vi nu i stand til at respondere endnu hurtigere på vores kunders behov," forklarer Business Unit Manager Stefan Loockmann-Rittich, Igus GmbH, og fortsætter:  

"Ud over vores store sortiment af polymere glidelejer, der kan leveres fra lager, kan vi producere kundespecifikke dele økonomisk på nogle få dage ved hjælp af det passende sprøjtestøbeværktøj".

Men, hvordan finder kunden ud af hvornår en produktion i sprøjtestøbning er fordelagtig, eller hvornår en anden produktionsproces er mere økonomisk? Hertil tilbyder producenten sin Iglidur Designer - et onlineværktøj, hvor kunden kan indtaste dimensioner for glidelejet, vælge ønsket materiale, definere mængden og der vises en oversigt over produktionsprocesser med de tilhørende omkostninger.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media