Teknovation Logo
robot

 
  • OSG Scandinavia har fremadrettet også Haimers produktpallette på hylderne.

29. juni 2021, kl. 16:28 

Haimer indgår OSG-samarbejdsaftale

I mange år har OSG Corporation og Haimer Group samarbejdet globalt på vigtige markeder inden for metalindustrien. Nu har OSG Scandinavia A/S indgået en samarbejdsaftale med Haimer om distribution af Haimer-produktprogrammet i Danmark og Sverige.


Haimer, der er en tysk familieejet virksomhed beliggende i Igenhausen i det sydtyske, gør sig inden for værktøjsholdere. Med 800 personer ansat verden over, hvoraf de 500 er ansat på hovedværket, opretholder de en daglig produktionskapacitet på 4.000 værktøjsholdere.

Ud over et omfattende sortiment af præcisions værktøjsholdere, fremstiller Haimer 3D-taster samt maskiner til krymp, afbalancering og forindstilling. 

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Og fremadrettet kan løsningerne i Danmark og Sverige fåes gennem OSG Scandinavia, der ser Haimer-proogrammet som et komplimenterende sortiment af løsninger, hvor synergien mellem OSG’s og Haimers produktområder er oplagte, og et allerede velfungerende samarbejde udvides derfor nu til Skandinavien, hvor firmaerne sammen kan tilbyde løsninger, der vil øge produktiviteten, fremhæver OSG Scandinavia.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik