Teknovation Logo
robot

 
  • Der var flot fremmøde ved matriklen tæt ved motorvejen i Middelfart, da håndværkerne blev fejret ved fredagens rejsegilde for Mazak Danmarks kommende domicil.

25. juni 2021, kl. 14:32 

Flot rejsegilde hos Mazak i Middelfart

Fredag var der, som traditionen byder, lidt godt til både mave og gane ved Mazak Danmarks kommende domicil ved Middelfart, hvor der var rejsegilde, og direktør Lars Lynge kan konstatere, at byggeriet skrider frem helt som planlagt.


Når tagrejsningen er på plads, er der tradition for affholdelse af et rejsegilde. Og i høj sol og med pølsevogn og drikkevarer på plads, var der fredag flot rykind på matriklen ved Mazak Danmarks kommende domicil, som er under opførsel lige ud til E20-motorvejen ved Middelfart.

"Det er noget af en rejse, som Mazak er på. Idéen til byggeriet er født tilbage i 2018, og i slutningen af 2020 blev første spadestik taget, og nu står vi her igen, og kan se konturerne af det kommende byggeri tager endelig form," indledte Mazak-direktør Lars Lynge sin tale, og fortsatte:

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


"Vi glæder os over det flotte arbejde, og ser frem til at overtage nøglerne sidst på året. Det er en god oplevelse af følge de daglige fremskridt, og jeg lover vores kunder en god oplevelse, når det godt 2.100 kvadratmeter store domicil for alvor bliver indtaget med en Grand Opening i foråret 2022," lød det fra Lars Lynge, inden har takkede håndværkerne for deres udførte arbejde, og udtrykte et ønske for, at det gode arbejde vil blive fortsat.

Det store areal, der er mere end det dobbelte, af det hidtidige Mazak Danmark-hovedsæde i Ringsted, kommer blandt  andet til at omfatte et cirka 560 kvadratmeter stort showroom, hvor de seneste af den japanske producents CNC-maskiner og øvrige teknologier skal dominere.

Herudover vil rammerne byde på ekstra plads til et cirka 300 kvadratmeter stort område, der indrettes med testfaciliteter, maskinmodtagelse og klargøring, som understøttes med en stor portalkran, der kan løfte af og på lastbilerne, som kommer til at kunne køre helt ind i dette arbejdsområde.

Desuden bliver der naturligvis også etableret kontorfaciliteter, møde- og undervisningsrum samt lobby, for de gæster, der løbende vil komme forbi i det centrale hovedsæde, understreger Lars Lynge.


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media

Persondata- og cookiepolitik