Teknovation Logo
robot

 
  • CERATIZITs danske hold samlet i Viborg-basen. Fra venstre teknisk sælger Bruno Domino, direktør Thomas Harder, intern salg og teknisk supporter Christian Devantier Laursen samt teknisk sælger Henrik Wulf.

20. juni 2021, kl. 11:16 

CERATIZIT styrker danske aktiviteter

teknovationNr. 7 - 2021   CERATIZIT Scandinavia, der har hovedsæde i Malmø, har nu også føjet en større dansk filial i Viborg til aktiviteterne, ligesom hjemmeside, og det omfattende katalog, nu også er på dansk. Hertil kommer et styrket teknisk dansk salgsteam.


Det har det seneste års tid været en særlig travl tid for CERATIZIT Scandinavias VD, danske Thomas Harder, som på én gang har koordineret hele den skandinaviske indsats fra domicilet i Malmø, sammen med opstarten af en filial i Viborg, med tilhørende ansættelser. Oven i hatten kom så lige en Covid-19-krise.

”Kunne vi selv vælge timingen for den slags, så havde 2020 nok ikke lige været tidspunktet dér hvor Covid-19 skulle ramme. På trods af nedlukninger og restriktioner er vi dog kommet godt i gang, og står i dag med et komplet katalog oversat til dansk, såvel som en dansksproget hjemmeside med onlineshop og et styrket salgsteam, både internt og eksternt,” siger Thomas Harder til Teknovation.

Han kan godt smile af situationen i dag. Men, det skyldes fortrinsvis, at det er gode medarbejdere, der er blevet knyttet til firmaet, og afsættet for den danske filial derfor nu er godt forankret, og klargjort til vækst:

”Vi skal jo have CERATIZIT synliggjort ude i den danske metalindustri, og det er altså sværere, når man ikke kan være opsøgende. Heldigvis er vi blevet involveret i projekter, der har dygtiggjort os, og vist os, i hvilken retning vi skal gå i Danmark, så vi er rigtigt godt forberedt til et regulært fremstød nu, hvor det store hovedkatalog så også udkommer, og denne gang altså også på dansk,” understreger Thomas Harder.

Læs hmeget mere i en stor, spændende artikel i det aktuelle Special Edition-magasin, udsendt med Teknovation 7/2021, som kan åbnes i online-versionen ved at følge lænken her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media