Teknovation Logo
robot

 
  • Teknovation 7/2021-udgivelsen omfatter både den vanlige avis og det særlige Special Edition Værktøjsmaskiner-magasin.

144 sider Teknovation er nu online

teknovationNr. 7 - 2021   Sidste udgivelse før sommerferien har nu forladt trykkerierne og er blevet pakket og klargjort til omdeling fra mandag morgen. Allerede nu kan man læse de 48 sider avis og 96 sider Special Edition-magasin i online-versionen. 


Den aktuelle udgivelse dokumenterer fint, at det p.t. går godt for store dele af metal- og maskinindustrielle virksomheder i Danmark. Talrige maskinleverancer er på vej eller allerede installeret, og ofte er der tale om både udvidelse af brugernes kompetencer og kapacitet, hvilket er nødvendiggjort af stigende ordreindgang.

Det afspejler sig også i tilslutningen til VTM Summit 2022, der holdes 8. til 11. februar 2022 i Odense, og ligeledes er et tema, som mange af maskinforhandlerne, og de øvrige leverandører af værktøj og tilhørende teknologi som skærende og holdende værktøj, forindstillingsapparater, måleteknik og -maskiner, stanglademagasiner, robotter og øvrig industriel automation, køle-/smøremidler, materialer, Cad/Cam og Additive Manufacturing, AM, med meget mere, har i fokus i disse uger, hvor tilslutningen er på niveau i udstillingsareal med den hidtidige rekordmesse i 2017, og tilmeldingen af CNC-maskiner, både spån og plade, der skal demonstreres i drift tegner tilmed til at overgå den hidtidige rekord.

Annonce - artiklen fortsætter under banneret


Plastsprøjtestøbning og AM i plastindustrien er også inde i en god gænge. I den aktuelle avis beskrives blandt andet et projekt med udvidet brug af AM ved Widex, hvor man nu 3D-printer gribere og hjælpeværktøj til mikroteknologierne i de avancerede høreapparater.

Svejsning er i fokus på specialtema-sider i avisen, hvor tyske Cloos, også afspejler den udvikling, som vi ser i Danmark, og har igangsat betydelige udvidelser af produktionen, for at følge med efterspørgslen.

Transmissionsteknologi/Lejer er et andet specialtema i den aktuelle udgivelse, og her fortæller Brd. Klee A/S' direktør Lars Ejnar Damgaard Jensen også om glæde ved udsigten til snart at kunne mødes ansigt til ansigt igen. Firmaet, og andre transmissionsvirksomheder er således med, når der kaldes til hi '21, den 5. til 7. oktober i Herning.

Det og meget mere kan man læse om i udgivelsen, der er tilgængelig i onlineversion, som åbnes ved at følge lænken  her


  • Del denne artikel på Facebook
  • Del denne artikel på Twitter
  • Del denne artikel på LinkedIn

 

 
 
 
 
 
Teknovation
 
 
Teknovation ApS
Sydvestvej 110, 1
2600 Glostrup
T. 46139000
F. 46139021
M. info@teknovation.dk
CVR Nr. 28680392

 
Copyright © Teknovation ApS
All Rights Reserved.
CMS: Scalar Media